Mød Braad Media

Mit navn er Kasper Braad, og jeg er stifteren af Braad Media. Med en brændende passion for at skabe skræddersyede hjemmesider og indhold, er jeg dedikeret til at levere digitale løsninger, der passer præcist til dine behov. Min rejse inden for IT-verdenen er en konstant udvikling, da jeg til dagligt studerer IT-Arkitektur. Denne uddannelse giver mig den tekniske ekspertise og dybdegående forståelse, der er nødvendig for at levere innovative og funktionelle løsninger til mine kunder.

Min professionelle rejse begyndte i 2021, da jeg havde brug for en hjemmeside. Jeg opdagede hurtigt, at det ikke var så enkelt som først antaget. Der var et utal af muligheder for hosting og designsystemer, herunder WordPress, Wix og Squarespace, for blot at nævne nogle få. Jeg endte faktisk med at undersøge køb af en færdiglavet hjemmeside, men indså hurtigt, at dette var en dyr løsning. Dette blev startskuddet til min rejse, hvor jeg besluttede, at det skulle være muligt at få et kvalitetsprodukt til en fair pris. Jeg lagde vægt på gennemsigtighed i forhold til, hvad kunderne fik, og sikrede, at de fik den nødvendige vejledning til at træffe de rette valg.

Lad os skabe dit nye webdesign

Vil du gerne høre mere eller få et uforpligtende tilbud?

En udviklingsproces med dine unikke behov i centrum

Braad Media sætter en ære i gennemsigtighed og inddragelse gennem hele processen, når der skal bygges en ny side. Fra det øjeblik du tager kontakt, arbejder vi  sammen på at forstå dine behov. På baggrund af denne forståelse vil jeg give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du vælger at acceptere, går jeg hurtigst muligt i gang med at udarbejde et udkast.

Udviklingsprocessen

For at sikre, at du kan fortsætte din online tilstedeværelse uforstyrret, vil alt udviklingsarbejde foregå på et testdomæne. Dette betyder, at hvis du allerede har en hjemmeside, kan den forblive aktiv, mens jeg udvikler den nye side for dig. Du vil få adgang til testdomænet, så du kan følge med i hjemmesidens udvikling og evt. komme med feedback undervejs. 

Afslutning og lancering

Når den nye hjemmeside er klar, er det vigtigt for mig, at du er fuldt tilfreds med resultatet. Derfor beder jeg dig om at gennemgå siden grundigt. Efter din godkendelse vil hjemmesiden blive flyttet over til det officielle domæne hurtigst muligt. Dette markere din nye tilstedeværelse og du kan nu begynde på SEO og andre markedsføringsaktiviteter for at fremme denne tilstedeværelse.