FAQ - Få svar på ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt – Det er gratis at spørge! Du kan også læse vores ofte stillede spørgsmål, hvis du ønsker mere information eller hurtige svar på de mest almindelige henvendelser fra kunder.

Få en pris helt uforpligtende

Få beregnet prisen på din nye hjemmeside eller webshop. Det er enkelt og uforpligtende.

Tryk på et spørgsmål for at få svaret

Her finder du en nøje udvalgt samling af spørgsmål, som kunder ofte stiller både før og under et samarbejde med Braad Media. Jeg håber, at disse svar vil give dig klarhed og hjælpe dig med at forstå, hvordan vi kan arbejde sammen for at opnå de bedste resultater. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte for personlig assistance.

For at gøre processen så effektiv som mulig, anbefaler jeg, at du har en overordnet idé om dit projekt, herunder målsætninger for hjemmesiden, din målgruppe, og eventuelle specifikke funktioner eller designpræferencer, du ønsker. Eventuelle eksempler på hjemmesider, du kan lide, samt materiale såsom logoer og indhold, hvis du allerede har dette, vil også være en stor hjælp. Er du en helt ny virksomhed, er det også en god idé at tænke over elementer som farvevalg, skrifttyper og generel visuel identitet, da disse vil spille en stor rolle i designprocessen. Har du ikke ovenstående klar, er det også helt okay; det vil så være en længere proces, men uden tvivl noget, jeg kan hjælpe dig igennem.

Absolut! Din feedback er afgørende gennem hele udviklingsprocessen. Jeg opfordrer til løbende dialog og vil regelmæssigt præsentere dig for designforslag og udviklingsopdateringer, så du har mulighed for at give din mening til kende og foreslå ændringer. Hvis du ikke har lysten eller kompetencerne til at være inde over designet i en detaljeret form, står jeg også gerne for det, og kan efterfølgende inddrage dig i, hvorfor jeg har taget de valg, jeg har, så du forstår din side og hvorfor den ser ud, som den gør.

Prisen for hosting og domæneregistrering kan variere afhængigt af udbyderen og de specifikke behov for dit websted (f.eks. trafikmængde, serverkrav). Typisk kan du forvente at betale mellem 45 kr. til 90 kr. om måneden for hosting og cirka 70 kr. til 130 kr. årligt for et domænenavn. Braad Media bruger primært Simply.com som er en pålidelig udbyder. Shopify koster fra 300 kr. om måneden og op efter, alt efter virksomhedens størrelse.

Tidsrammen for udvikling af en hjemmeside kan variere betydeligt afhængigt af kompleksiteten af hjemmesiden, designprocessen, og eventuelle særlige funktioner. Et simpelt websted kan tage en uges tid, hvis alt er klart fra start, mens mere komplekse projekter kan tage flere måneder. Jeg kan give dig et mere præcist tidsestimat, når jeg har en bedre forståelse af dine behov og krav.

Inden du påbegynder processen med en ny hjemmeside, er det vigtigt at overveje formålet med hjemmesiden, hvem din målgruppe er, og hvordan du bedst kan tjene deres behov. Overvej også, hvilke nøglebudskaber du vil kommunikere, og hvordan din hjemmeside kan differentiere sig fra konkurrenterne. Tænk på SEO (søgemaskineoptimering) og hvordan du planlægger at drive trafik til din nye hjemmeside. Hvilke ord vil du gerne findes på – sørg for at indrage disse på din side. For helt nye virksomheder er det også vigtigt at tænke over farvevalg, skrifttyper og den generelle visuelle identitet tidligt i processen, da disse vil være fundamentale for både hjemmesiden og brandets samlede udtryk. At få lavet en ny hjemmeside kan også være et godt tidspunkt at overveje, om din nuværende identitet er som den skal være, eller du skal have en makeover nu, hvor du er i gang.